Announcement

Collapse
No announcement yet.

Idioti å bytte ut en Genesis mot PDX 2*150?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Må nok støtte epifant her gitt, for det er utrolige krefter som påvirker ting når det blir en bråstopp, dette er faktisk ikke noe å diskutere en gang, for her er de newton's lover som gjelder. Og vanlige bilseter er ikke konstruert for å holde igjen noen som helst ting, bortsett i fra de bilene som har sikkerhetsbelte sittende i setet.
    Men nok OT/info Til trådstarter så beholder du Genesis'n din som andre sier her også

    Comment


    • #17
      Stemmer at newtons lover som gjelder. Men ett typsik dødsulykke så utsettes bilen for rundt 30-60g. Så om vi tar litt sikkelig i å sier at kræsjet er på 100G og høytaleren veier 10kg så vil dette utgjøre en kraft på 1 tonn. dvs 166kg pr skrue. Er skruene festet så dårlig at de ikke tåler det så sitter de ikke godt nok til at det blir sikkelig tett. Ett krafitere smell enn dette blir uansett irrelevant da etter all sannsynlighet ingen av de involverte vil overleve uansett høytaler som løsner eller ikke.

      Helt enig i at ting skal festes sikkelig, men å bekymre seg over at ett element som er godt skrudd fast med alle skruer skal løsne fra plata i en smell er tull.

      Så til trådstarter, ville ikke bekymret meg over dette, så lenge alle skruene er festet sikkelig

      Comment

      Working...
      X