Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eton 6.5" , brukbart til bil?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Originally posted by hc_tk View Post
    problemet med å bruke et element høyt og lavt er at man sjelden låter like bra begge veier. hvis du skal bruke en diskant som kan deles såpass lavt ville jeg gått for en midbass og ikke mellomtone/fulltone.

    Originally posted by Soundboy View Post
    Hm.. tenker ikke på noe spesielt i grunn , bare på en knall go 6.5" elementer..

    Derfor ønsker å finne noe elementer som kan settes sammen med slike type diskanter. Så elementet vil ha en omfang mellom 78Hz (70db/otc) - 5,6,8 KHz i delefilter delen i spilleren (Sony XES-P1/X1).
    Men det er jo snakk om elementer som spiller opp til minst 5000hz, ikke midbasser?
    [URL="http://www.facebook.com/OttesenDesign"]http://www.facebook.com/OttesenDesign[/URL]

    Comment


    • #32
      Originally posted by Haakon O View Post
      Hva med å bare bruke Sony XES-F50 fulltoner/mellontoner da? De er 16cm, og er beregnet på å brukes sammen med Sony ES bånddiskanter. De har vel et bruksområde på 60-7000hz om jeg ikke husker helt feil?
      Jupp , kjenner til XES-F50! Har hatt komplett XES sett i bilen før og hadde det en stund , men så solgte jeg det systemet fordel for ODR system og det skulle jeg ALDRI ha gjort.. *Anger* som en hund på det..

      Når jeg hadde dette XES settet , delte jeg XES-F50 opptil 6,34KHz ved 24db/otc og funka meget BRA.. brukte den gang:

      H50 , F50 , L50 + 3 stk M50!

      XES spilt MYE mer detaljert , varme og hadde mer "live-feeling" syns jeg da enn ODR greier - låter ikke så "sterinsert/digitalt" på en måte , litt vanskjelig å få forklare.

      Men dette er da min menig og erfaring med begge systemene... Men MÅ si at ODR diskantene + 7"ene er skikkelige go saker.. Diskanten er skikkelig porn

      Har kommet over en amerikaner som faktisk har alle XES høyttalerene + forsterkerene. Høyttalerene har jeg fått tilbud på.. Kommer nok til å kjøpe dem tror jeg, men litt vanskjelig å få tak i han til tider.. Forsterkerene var han usikker på om skulle selges ennå... Høytt. så litt skikkelig brukt ut , spesielt F50 , ikke fult så ille på H50 & L50..

      Er nesten villig til å "bytte" ODR`n i mot pent brukt XES (H50,F50,L50 + 3xM50) sett hvis noen har.. Men siden det er meget vanskelig å få tak i xes idag , så det er derfor jeg spør litt om 6.5" delen her..



      Originally posted by Haakon O View Post
      Men det er jo snakk om elementer som spiller opp til minst 5000hz, ikke midbasser?
      stemmer , rett & slett som en mellomtone/mellombass elementer! Ikke ren midbass del..
      Last edited by Soundboy; 29-04-2010, 20:35.

      Comment

      Working...
      X