Announcement

Collapse
No announcement yet.

er denne forsterkeren gåen?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • er denne forsterkeren gåen?

    starter med produktene jeg har kjørt med

    Sub: http://bilradiospes.no/m/shop/?produ...5&katid=30&id=

    Forsterker: http://www.dynabel.no/Shop/Product/d...sterker/BF4501

    det som skjedde først var at det ene elementet sluttet å funke så jeg måtte koble ut det for å spille, så etter å ha spillt på bare ett element i 2 uker så kutter plutselig den andre ut + at det kom masse røyk inne i kupeen, gikk så bak i bagasjen å der kom det maaasse røyk ut av port'en på kassa, å det ga seg ikke å ryke på en times tid. er det noe galt med forsterkeren her? med tanke på at den har sikringer så skulle jo de ha gått før det skjedde noe med forsterkern.

    å hvis forsterkeren skulle være i orden, hadde denne subben: http://www.bilradiospes.no/m/shop/?p...7&katid=28&id= funka greit til den forsterkern?

  • #2
    Her har du nok kjørt med en hel HAUG med klipping, altså forvrengning pga f.eks feiljustert gain. Dette har ført til at spolene på elementene dine har brent opp. Dette har i utgangspunktet ikke noe med forsterkeren å gjøre, bortsett fra at du har justert den totalt feil, men den kan også ha tatt skade av det nå. Google litt om justering før du kobler opp noe mer, eller få noen andre til å gjøre det før du brenner opp deg selv eller noen andre.
    Husk - det er elektrisitet du driver med.
    Last edited by Custom; 30-03-2014, 02:44.
    Mvh Julian Sommer
    Sommer Lyd og Foto (trykk her), lik og del

    Comment


    • #3
      jaja jeg vet at det er elektrisitet.. har jobbet med bil i 3 år å er lærling fortiden. hatt det anlegget i 2 år uten problem, å når jeg kjøtpe det til første bilen min så var det eneste målet egentlig bare skru på full guffe å råne. derfor man har sikringer . skal få proffe til å justere nesten gang hvis jeg kjøper nytt. vet du om oslo bilstereo kan sjekke forsterkeren om den er i ok stand?

      Comment


      • #4
        Sikringer har du for at utstyret/ledningen ikke skal ta fyr. For å sjekke forsterkeren er det jo bare å teste med hvilke som helst høyttaler(ikke diskant da) å se om det kommer noe lyd ut av den. og ved slik test så skal selfølgelig gain være skrudd helt ned Hvis ikke så får du jo ta turen til dynabel å høre med de


        mvh kim

        Comment

        Working...
        X