Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bytte terminaler på forsterker? (BOSS cw 3500)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Bytte terminaler på forsterker? (BOSS cw 3500)

    Heisann! Sliter da med at + terminaler på forsterkeren ikke er stor nok til 50mm2 ledning. Ledningen faller rett og slett ut over tid. Dette er jo litt ironisk, da forsterkeren har listet at den klarer 3500watt; den burde jo da tåle ledninger som klarer like mye? Anyway: Fins det en mulighet for å bytte terminalene på denne? (fins alltid en mulighet, men hvor vanskelig er det?)

    Skal få tatt bildet av dette snart.
    /// BIS

  • #2
    Det som er ironisk er påstanden om 3500 watt, ikke at terminalen er liten... Håper du ikke forventer noe i nærheten av den effekten på en forsterker med 105a sikring. Terminalene er sikkert tilpasset reelt strømforbruk/effekt!

    Men bortsett i fra det så finnes det overganger fra 50mm2 til 25mm2 for å få store kabler inni små terminaler. På innsiden av terminalen går det enten rett over i printkortbaner, eller i typisk 8-15mm2 interne kabler, så om den siste centimeteren før dette er 50 eller 20mm2 spiller svært liten rolle.

    Har sett slike overganger til salgs på norske bilstereowebshops.
    [URL="http://www.facebook.com/OttesenDesign"]http://www.facebook.com/OttesenDesign[/URL]

    Comment


    • #3
      Fult klar over at den ikke leverer 3500w, men gidder ikke ta noen store diskusjoner på det her. Det jeg har gjort nå er å hamre til en 25mm^2 kabelsko, slik at den passer inn oppå terminalen. Deretter har jeg bare tvunget så mye ledning som mulig inn i den. Dunker greit, men skal nok etterhvert (når bil-lånet er nedbetalt) selge hele anlegget, og bygge nytt.

      Takker for svar
      /// BIS

      Comment


      • #4
        Diskusjon eller ikke, du argumenterer med at den bør ta 50mm2 kabel siden den skal levere 3500w, og jeg sier at den nok sikkert har strøminntak som er tilstrekkelig til reell effekt.

        Høres ut som en helt grei løsning slik du har gjort det forøvrig.
        [URL="http://www.facebook.com/OttesenDesign"]http://www.facebook.com/OttesenDesign[/URL]

        Comment


        • #5
          Haha, brukte 50mm^2 fordi det var det jeg hadde fra forrige bil, og tok det bare med Men ja, problemet ligger nok i hvor mye strøm den egentlig er ment for å få, og dermed hvor mye den egentlig er ment for å levere.

          er en helt grei løsning, men sikler etter Mosconi forsterker nå...
          /// BIS

          Comment

          Working...
          X