Announcement

Collapse
No announcement yet.

Problemer med sub

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problemer med sub

    Hei.

    Satt i bilen her om dagen og plutselig gikk Suben av, eller den begynte å skurre og spille mye lavere, men den dunket fortsatt og det kom lyd ut av den, bare altså veldig lav lyd og svak dunking. Den skurret også litt.

    Jeg pleier ikke å spille noe overdrevet høyt, og når dette skjedde, så spilte jeg veldig lavt, og plutselig forsvant den.

    Det jeg har sett, er at ledningene som går inn i på selve Suben (2 stk), de er festet veldig dårlig, og holder på å rakne, de henger liksom bare så vidt inn på der de skal. Husker ikke helt hva denne heter da jeg har ikke noe peiling på bilstereo.

    Det jeg lurer på, er om dette kan være årsaken? Kan denne dårlige koblingen inn til Suben være grunnen? Alle ledningene i forsterkeren sitter bra og som de skal, men etter jeg prøvde å fixe på ledningene der for å sjekke at alt bra, kommer det nå plutselig ikke lenger strøm til forsterkeren. Forslag?

    Legger ved her en liste over utstyret jeg har i bilen


    http://www.bilradiospes.no/m/shop/?p...436&id=&vn=736

    http://bilxtra.no/hjem/bilxtra-butik...boss-ph-2-500/

    http://bilxtra.no/hjem/bilxtra-butik...ood-cd-radio3/


    All hjelp mottas med stor takk.

    Alex

  • #2
    hei.for det første så er den forsterkeren alt for liten,du må feste ledningene godt på elementet.enten så er det at du har stilt gain for høyt eller så er det noe galt med forsterkeren eller elementet.gjetter forsterkeren.hehe.hvis du har noen andre slags elementer eller har noen venner som har noe liggende du kan teste med. bare for og eleminere problemet.hvor har du jordet forsterkeren din?har du pusset vekk lakken?


    mvh kim

    Comment


    • #3
      Kan ikke være at du har parallellkoblet et dobbelt 4 ohms element for å så brokoblet det til 1 ohm? Og som "Kimafro" nevnte så er jordingspunktet et nøkkelpunkt..
      VW Polo, 2010, 1.6 TDI OEM-style
      DLS Dynamat Varta Stinger Dynabel
      http://bilstereoforumet.no/showthread.php?t=17785

      Comment

      Working...
      X