Announcement

Collapse
No announcement yet.

problemer med blafring, ulyder i 1 av 2 elementer i basskassa.

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • problemer med blafring, ulyder i 1 av 2 elementer i basskassa.

  Hei!

  Jeg er ny her og ikke altfor erfaren innenfor bilstereo, og lurer derfor på om noen har tips til hva som kan være galt og / eller hva som kan gjøres for å få dette til å gi seg!

  Subere : JBL Basskasse, Dobbel 12" - GT52402BR
  Forsterker : Rockford Fosgate Bilforsterker 1x500W - R500-1
  Spiller : KENWOOD KDC-W4644

  Problemet : Anlegget er så og si helt nytt, og er akkurat koblet opp. Så sliter jeg med at den ene av basserne blafrer og tar helt av i blant, noen ganger fra bunn av, andre ganger begynner det i høyt volum. Det er alltid samme element, og det hender også det støyer litt fordet om jeg skrur volumet helt ned. Ingen av elementene kan på noen måte være sprengt heller, ettersom jeg ikke engang rakk å mishandle det såpass før problemet oppstod!
  Har prøvd å kople opp alt av kabler på nytt osv, og eneste gangene jeg har hatt noe utslag er når jeg er i nærheten av signalkablene. Signalkablene er kjøpt på bilxtra og ser vel egentlig litt jalla ut, men det virker på en måte som om pluggen på kabelen er litt for spinkel for inngangen på forsterkeren, så er det noen som mener det kunne være en ide å prøve med andre signalkabler eller har andre råd så setter jeg stor pris på tilbakemelding

 • #2
  Svaret er ja.

  Tok det ikke lenger tid å skrive dette, enn å bare prøve noen andre kabler ? Prøv i det minste å bytte høyre og venstre kabel og se om problemet flytter seg med kabelen elller om det dårlige elementet fortsatt suger balle. Prøv begge elemntene på en kanal. Om begge suger på en side og ikke på andre så finner du ut om det er forsterker elller høyttaler som sliter.
  Mål elemntene med multimeter. sjekk at de har samme ohm ca. beveg forsiktig på membran og se om de gir ca likt utslag på multimeteret.

  Comment

  Working...
  X