Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tommen: Custom Vectra B

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Fra 26-65Hz mener jeg det var. Fått kobla opp subbene og testa de nå. Gjorde såklart en feil igår, og det var at vi kappa bassrørene 5 cm Dette skulle vi ikke ha gjort, for da datt frekvenskurven ned med noen dB. Først og fremst vil jeg skryte Genesis ampen til himmelen, så langt den rekker! Fy flate denne ampen var det VIRKELIG krutt i!! Kassa kan ha mye å si for lyden, men at disse subbene skulle trykke så enormt med "bare" 100w pr element hadde jeg aldri trodd. Hadde store forhåpninger om mye bass, men trodde ikke egentlig ikke de kunne trykke så mye med så "lite" watt. Takk Jonny, vet hvem jeg skal høre på heretter Så over til subbene. De trykker veldig godt, men ikke helt fornøyd med lyden enda..Syns karnsje de spiller noe høyt i frekvens, enda subutgangen på IVA-310 står på 0, og Hz på ampen står på minimum og enda trykker det enormt mye med ikke helt den dype bassen jeg hadde forventa. Utrolig mye punch, men det kan ha mye med hvilken sang som blir spillt også. Skal ut å teste litt basstester etterpå med litt lave frekvenser og se om det er rørene som er for kort, eller om det har mye med hvilken sang som blir spillt..Iallefall, det ble betraktlig MYE bedre med båndpass enn lukket, så ingen tvil om hva som fungerer best i en Sedan iallefall. Hadde igjen alle dører og bagagerom, og ingen ristelyder. Ikke en blekklyd å høre, fantastisk godt med demping over hele bilen Det funka virkelig godt! Skal bli spennende å se hvordan frontsettet kommer til å låte..Skal koble opp diskant og mellomtone iløpet av uka her, hvis Anders sendte de på Fredag..Kommer karnsje med noen bilder iløpet av dagen. Ikke det store å vise men..
    VW/Audi ende-tusi-ast!

    Comment


    • #47
      Originally posted by Hifonic View Post
      Hva med å strekke egen kabel for hver spole ut av kassa slik at du kan koble om uten å åpne kassa?
      Blir 4 ohm på meg..Har testa i 4 ohm nå, og det er mer enn nok. Gjenstår litt justeringer av lyden regner jeg med før bassen skal være som den skal..Den biten tar Jonny seg av, mens jeg står å drikker litt kaffe på siden av han og nyter blikket av en Orange Cosworth..
      VW/Audi ende-tusi-ast!

      Comment


      • #48
        har lyst til å si : hva var det jeg sa? hehe.....artig å høre att det funker! genesis amper er det bare å bøye seg i støvet for,testa en genesis profile 4 på midbass og sub i bilen min her en kveld,bare for gøy,og når en amp til 4500kr og på 4x50w spiller MINST like bra som en brax amp som koster 17000kr og på 4x110w,så kan man virkelig begyne å lure! dette var på midbas og sub som sagt.
        "Tuning an audio system is like bringing together the members of an orchestra, getting the sound balance right, and making sure they work together."

        Comment


        • #49
          Var å hørte på subbene ista, å må bare si det spiller SINNSYKT bra! Ble også fint med rørene opp i hatthylla! Gleder meg til å høre når alt blir ferdig å montert!
          - Mvh Hans Ola

          Comment


          • #50
            Morro at det ble bra.. Båndpass er knall

            Du må nok prøve deg frem mtp lengde på porten for å få lyden riktig..
            Båndpass er veldig vanskelig å få tunet skikkelig...
            Honda Civic
            Audison Thesis

            http://bilstereoforumet.no/showthread.php?t=7251

            Comment


            • #51
              Da fikk jeg testa litt basstester. De subbene imponerer meg virkelig mye, samme med ampen! Spiller høyere, og trøkker bedre nå enn det gjorde med EarthQuake SubZero. De spiller langt ifra like dypt, men SZ spillte så dypt man kan få sikkert! Men en del mer punch i disse, men så er det 2 forskjellige kasser også..Fikk også trekt opp hatthylla, og den ble ganske bra. Fikk ikke sprøyta til å funke (billi sarv), så vi fikk limet på plata på andre måter, ja nemmelig en svamp Hehe..Det funka da, så hvorfor ikke? Ble en liten boble, hvordan den kom vet jeg ikke Menmen, får bare leve med den!
              Kommer med et bilde av hvorda hatthylla ble når den var på plass og med rørene i..Gjenstår litt justeringer på rørene før de er 100% perfekt. Så nå skal jeg ut å kjøre litt, å nye lyden av subbene Også funnet ut at watt er IKKE alt..



              Skal se om jeg får pusset litt mer på dørpanelene imorgen..
              VW/Audi ende-tusi-ast!

              Comment


              • #52
                Da har jeg koblet opp diskant og mellomtone i a-stolpene. Litt justeringer måtte til før at diskant og mellomtone gikk neddi, ble desverre ikke helt 100% bra, men det får nok gå. Holdt på i hele dag, var bestemt på at jeg skulle bli ferdig ikveld og det ble jeg Ikke lagt opp slik det skal være nå, ingen ledinger er skjulte. Dette grunnet kabelsettet mitt er solgt, og jeg skal handle inn nytt. Men nok om det, over til frontsettet. Koblet opp, og syns faktisk lyden var ganske bra, virker som diskanten har megetbra dynamikk og ganske klar, ingen skjæring eller noe. Midbassen funka også ganske bra. Ringte Jonny for en liten "selv-justering" over telefonen. Mangler DSP 701 boksen, så får ikke justert alt, for jeg må ha den boksen for å få stillt alt skikkelig på spilleren. Syns karnsje det spiller litt lavt? Men blir vell betraktlig noe bedre med 4 stk 6.5" midbasser attpå til, så får vente å se..Vet ikke hvor mye diskant og mellomtone tåler jeg, men tror karnsje jeg kan justere litt mer på volumet på ampen. Legger ved noen få bilder:





                Last edited by Tommen; 14-03-2007, 22:21.
                VW/Audi ende-tusi-ast!

                Comment


                • #53
                  Det så knallbra ut det der. Bare vent til du får midbassene og du får delt mellomtonene rundt 500-700hz så kan du spille litt høyere uten at noe går galt
                  Prosjekt SQ Audi A3

                  Comment


                  • #54
                    Takker Har idag vært på "omvisnings-runde" hos noen kamerater, for de ville så gjerne høre. Og de fikk hakaslepp omtrent alle. Ingen her ute er vant til hvordan skikkelig fin lyd ska låte, det var ikke jeg heller, helt til jeg fikk høre Golfen til Jan med Alpine og Genesis i. Syns det var litt mye diskant til å begynne med, men Jonny sa det skulle låte slik. Og var selv sånn til meg også, men nå er det blitt en vanesak (ja etter bare 1 dag), men har spillt så mye med det nå for det er utrolig behagelig å høre på, helt enormt! Hvorfor har ikke jeg begynnt med dette før mon tro? Gleder meg til midbassene kommer på plass..litt mer punch frammi bilen.
                    VW/Audi ende-tusi-ast!

                    Comment


                    • #55
                      Skulle vært der å hørt jeg og, ser så sinnsykt bra ut og vil tro det høres like bra som det ser ut.

                      Mvh Aleks
                      Pioneer - Hertz - Zealum
                      Prosjekt Volkswagen Passat 3B
                      Takk til PlanetHiFi for god service og leveranse på utstyr

                      Comment


                      • #56
                        det er ikke mye diskant du la merke til i golfen,det er øvre mellomtone som blir litt "uvant" for dere som ikke er vant til rett lyd,det er mellomtone/øvre mellomtone som får det til å smelle skikkelig i skarptromma osv......
                        "Tuning an audio system is like bringing together the members of an orchestra, getting the sound balance right, and making sure they work together."

                        Comment


                        • #57
                          det er ikke mye diskant du la merke til i golfen,det er øvre mellomtone som blir litt "uvant" for dere som ikke er vant til rett lyd,det er mellomtone/øvre mellomtone som får det til å smelle skikkelig i skarptromma osv......
                          Jeg la merke til det når jeg fikk inn 3w2'ene. Til å begynne med hørtes det litt tørt ut, men nå er det bare riktig
                          Prosjekt SQ Audi A3

                          Comment


                          • #58
                            Uff..nå er jeg veldig usikker på hvordan jeg skal ha det baki bagagerommet igjen. Blir uansett ikke noe avansert bygg baki der uansett, kun enkel treinstallasjon. Men lurer på om jeg skal felle ampen ned i en "boks" til ampen, eller om jeg skal ha Hertz merket i bunn, istede for ampen, og skru ampen på "skilleveggen" mellom basskasse og restrerende bagagerom. Skru ampen opp der, og men noen små hull som jeg fører ledningene igjennom. Hva tror folket? Hvis dere har noen andre forslag/bilder, så kom med dem..
                            VW/Audi ende-tusi-ast!

                            Comment


                            • #59
                              Da er Alpine PXA-H701 bestillt, og ble sendt idag (forhåpentligvis). Kommer vell til meg på Lørdagn regner jeg med, så da skal jeg se om jeg får gjort noe for å få festa den bak skiposehullet iløpet av neste uke. Fiberoptisk klabel er også med..Plana er å sveise 2 20mm firkanta stålrør fra hvert dempetårn bak, og skru fast dsp boksen i de rørene. Får se, kommer med bilder etterhvert som noenting skjer..
                              VW/Audi ende-tusi-ast!

                              Comment


                              • #60
                                Hehe Når begynner du på det du skal ha baki?

                                Du har hatt mye frem og tilbake med dørene vertfall.. Ikke la bagasjen bli lik
                                Alpine - Dynamat - Hertz - Installbay - JL Audio - Monstercables - Stinger
                                Prosjekt tråd: http://bilstereoforumet.no/showthread.php?t=1084
                                Update 15.05.09. Kenneth Ueland, Rogaland

                                Comment

                                Working...
                                X