Announcement

Collapse
No announcement yet.

Passat 3BG 2004 STV. Hjelp til elementvalg.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Passat 3BG 2004 STV. Hjelp til elementvalg.

    Skal ha litt bedre lyd i familiebilen, og har noen spm/tanker i den forbindelse.

    Kan si litt om utstyret jeg har fra før, som jeg kan bruke.

    Pioneer DEH-4200SD
    dynabel BF0756 (6-kanals)
    miniDSP (delefilter)
    Tang Band 1139 (2stk)

    Dørene dempes med STP Gold og SPL04.

    Jeg ønsker ikke å bruke enorme summer, og kunne tenkt meg noe annet enn det "alle andre har". Dette setter noen begrensninger selvsagt.

    Her er noen elementer jeg har sett på.

    Seas DXT domediskant http://www.seas.no/index.php?option=...184&Itemid=179
    Fountek NeoCD3 https://www.madisound.com/store/prod...oducts_id=1389
    Tang Band W3-1878/871

    Beyma 6P200Nd http://www.avshop.no/PartDetail.aspx?q=p:10509519
    18Sound 6nd430 http://www.eighteensound.com/index.a...roduct&pid=243

    Jeg vet det er litt "rare" elementer dette, men jeg tipper at epifant syns det er litt artig hvertfall. Har sett at han liker å foreslå litt uvanlige løsninger. Jeg KAN selvsagt bruke Tang Band-bassene i døra, men planen er i utgangspunktet å bruke de som "subber". Noe svær basskasse bak er utelukket, og jeg er ute etter definert og tørr bass. Trenger ikke å gå i kjelleren. Ønsker ikke enorme inngrep, men litt plaststøping og slikt skal jeg nok få til.

    Mulig dette høres helt håpløst ut, og at jeg slettes ikke har kommet med info god nok til at man kan komme med forslag. I så fall så tåler jeg å høre det.

    PS: bånddiskant kan ikke deles aktivt står det på Madisound....er det noen vei rundt dette?

  • #2
    Bra du tipset meg om tråden din, for jeg hadde helt oversett den! Og du har rett, jeg synes absolutt det er artig Har litt knapt med tid akkurat nå, men titter innom igjen i kveld. Skal du ha komponentene i dør/dash i originale uttak, eller har du tenkt å bygge om litt?

    En kompis installerte nettopp W1139 i dørene på Golfen sin, og det rister mildt sagt. Ville nok ikke anbefalt dørmontering med mindre man er klar for en solid jobb med demping. De har helt klart potensiale, men jeg ville nok gjort som Miniboom og bygd vanlige kasser til dem.

    Comment


    • #3
      Tror ikke jeg tør å begynne på jobben med å demontere dash og skjære hull i den, så det må i så fall bli a-stolpe montering/støping. Noe alla BEF sin Beetle om du kjenner den. Har vært litt bekymret for 1139 i dørene ja, så da vurderer jeg heller Beyma eller 18Sound der. Nå aner jo ikke jeg om de egner seg for dørmontering, og heller ikke om de kan pares fornuftig med hverken SEAS DXT, NeoCD3 eller Tang Band-ene... Det er her ekspertisen på forumet kommer inn. Dørene skal dempes, og såvidt jeg har forstått er det god plass til dypere 6,5" i dørene på Passaten.

      Fint du tok deg tid til å stikke innom epifant.

      Comment

      Working...
      X