Announcement

Collapse
No announcement yet.

DD 6,5" coax - funker de?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • DD 6,5" coax - funker de?

    Heisann. Jeg vurderer å benytte 2par med DDs CSX 6.5 baki bilen for litt mer lyd i mellomtone-diskant området. Noen som har noen tanker om disse billige sjarmørene??? :
    http://www.dynabel.no/Shop/Product/D...ial-PAR/DD4642

    Har også sett litt på et sett med Gladen SQX 165 DUAL - komponentsett som har 2x6,5 tommere pr side. Da blir det en tusenlapp mer men det er kanskje verdt det?
    http://www.dynabel.no/Shop/Product/G...entsett/AS4232

    Videre kan jeg fint vurdere andre merker i det samme prissjiktet , kompsett er ikke uaktuelt men hadde håpet på at det fantes noen coax-elementer som tålte å spille hardt og høyt på en god forsterker .

    Jeg innser at det aldri vil bli noen knallhard midbass tilsvarende titommere i dørene etc, men jeg har ikke tenkt å støype om dører for øyeblikket (sikkert neste vår). Det er såklart litt banning i kirka å ha andre lydkilder enn subwoofer bak meg, men jeg vil kunne få en meget god montering og tror at med litt tilpasning av lydnivået i forhold til frontsett så kan det fungere.

    Edit: fiksa på linken nå.
    Last edited by bass-freek; 05-05-2013, 14:51.
    never enough!

  • #2
    Finner dem ikje hoss dynabell
    2 loud

    Comment


    • #3
      Ville gått for sqx settet. Det kan du fint modifisere inn i dørene dine senere. Du kan f eks kjøpe et sett til og kjøre 4 mid bass i dørene

      Mvh kim

      Comment

      Working...
      X