Android auto. Bortkastet ekstrautstyr nybil

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Android auto. Bortkastet ekstrautstyr nybil

  Har bestilt ny bil med leveranse i Desember og den kommer med Smartphone integration. Apple car play er ok, den fungerer vel her til lands men leser at Android auto ikke er tilgjengelig ennå. Kan virke som det kommer til å ta en stund før Android blir tilgjengelig i Norge også. Og må sies at det jeg leser av Android auto er så som så.

  Så da er frågan om dette blir et tilbehør man trolig ikke kommer til å få bruk for? Bilen er leasing på 4 år. Har en ny Samsung så bytte til iPhone er ikke aktuelt. GPS har man gjennom en teknikkpakke og mobilen kan man koble via aux/bluthoot for musikk, og sms leser/sender man jo ikke når kjører bil uansett.

  Heler mot at jeg dropper Smartphone integration, men usikkerheten er der.

  Noen andre synspunkter?

 • #2
  Hadde lett droppa det. Bare tenk på ting som CD-basert navi som produsenten ikke har støttet på over 5 år, integrerte GSM-telefoner, VHS-spillere, integrerte DVDspillere i nakkestøttene med blasse skjermer med 240p oppløsning...

  LA TIMES: Cars are full of tech that gets outdated fast — so people are leasing, not buying
  “There’s an undeniably increasing sense that, just like how a TV or computer becomes obsolete relatively quickly, that’s happening with cars too,” said Karl Brauer, executive publisher at Kelley Blue Book.

  Last edited by epifant; 07-09-2017, 06:44.

  Comment


  • #3
   Droppa det ☺

   Comment


   • #4
    Android Auto er ikke offisielt utrullet, men kan kan fint installere appen på android-telefoner pr. i dag.
    Daglig leder
    Elutstyr AS
    www.elutstyr.no

    Comment

    Working...
    X