Announcement

Collapse
No announcement yet.

Hjelp,innstilling av JL forsterker!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Hjelp,innstilling av JL forsterker!

    Hei! Trenger litt hjelp med innstilling av forsterkeren min, som er en JL Audio 450/4. På denne forsterkeren skal jeg drive frontsett Hertz HCX1003,som skal drives av 75x2 Og i hatte hylla Hertz Hsk165, som drives av 150x2 kanalene. Har en sub,men denne har egen forsterker. Har ett hav med innstillinger på denne forsterkeren.Spilleren jeg har i bilen er en Kenwood KVT-729 Enkel din. Så da lurer jeg rett å slett på hvordan jeg skal stille dette inn (delefiltrene ,spiller osv)

    1. Når jeg har hcx1003 som er coax høytalere,hvordan skal jeg jeg stille inn delefilteret på forsterkeren, delefiltret på kanal 3 og 4 er ett highpass filter som jeg kan velge mellom Off/12db/24db og filter frekvens som jeg kan velge. Burde jeg ha av filtret og la all signal gå til coaxene?

    2. På kanal 1og2 skal jeg kjøre hsk165 komponentsett i hattehylla. Har fått høre at jeg burde slå av filtret på forsterkeren siden det følger med delefilter til dette settet så dette tar seg av jobben,stemmer dette? Så også at Bandpass filteret burde brukes til midass. Hva skal jeg velge ( Legger ved bilde av forsterkeren).

    3. Hvilken innstillinger burde jeg velge på spiller,er litt usikker om jeg kan velge noe highpass eller low pass. Men denne spilleren har det meste av innstilinger og Front ,rear og sub rca utganger.

    Hadde vært fint om noen kunne forklart hva low,band og highpass brukes til, Navnet sier vell sitt, eks lowpass-lave forkvenser. Hvordan burde sub stilles inn ?på lavest mulig forkvenser.

    Click image for larger version

Name:	Untitled.jpg
Views:	1
Size:	54.5 KB
ID:	299247

    Bilde av forsterker.

    Manual: http://mobile.jlaudio.com/pdfs/Slash_amps/450_4_MAN.pdf

    Spiller: http://www.multicom.no/PartDetail.aspx?q=p:10516112

    Takk for all hjelp.
Working...
X