Announcement

Collapse
No announcement yet.

Anlegg til rundt en 5-6k

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Anlegg til rundt en 5-6k

    Hei om et år sirka skal jeg kjøpe min første bil og jeg ønsker å starte tidlig med å se på forskjellige ting som felger og stereo. Såeh derfor spørr jeg dere da mange av dere har god kompetanse innen stereo osv.

    Ønsker noe som spiller klart, ikke høyt og ikke bass som rister filler av bilen. Men bare behagelig musikk når jeg er ute å kjører f.eks. Så da trenger jeg litt tips om hva som er bra og hva som er dårlig, av bil så havner jeg nok på en Mercedes e-klasse fra rundt 1990-95, stasjonsvogn.

    Hva jeg har lyst på er et greit frontsett, noen 6x9 til hattehylla og en liten basser. Trenger vel også spiller og forsterker men det vet vel dere best. Den spilleren som skal bli kjøpt etter tips fra dere burde ha muligheten til å spille fra usb.

    Mvh Ola.

  • #2
    Skal du begynne å kjøpe inn nå eller om et år?
    For det som er anbefalt mtp priser/tilbud og nytt/gått ut av marked kan gi et ganske annet oppsett om et år enn idag.

    Comment


    • #3
      Nei tenkte i grunn at hvis jeg vet hva jeg skal ha så kan jeg jo kjøpe hvis jeg finner det billig. Er jo blant annet på gatebil våler, ellers noe butikker rundt om.

      Comment


      • #4
        For guds skyld, bruk begrepet subwoofer fremfor "en basser"
        Dynabel selger denne kjekke saken:
        http://www.dynabel.no/Shop/Product/d...sterker/BF0756 - Som er genial og enkel og kan dekke hele forsterkerbehovet i et lite budsjett-oppsett som du skisserer. Har kost meg masse med en sånn selv tidligere. Slike kan nok også finnes brukt til rundt 2500kr, da har du igjen f.eks 1000kr til frontsett og 1500 til spiller og/eller sub.

        Jeg, og mange med meg, mener at du heller bør bruke et godt frontsett fremfor å legge penger i 6x9" i hattehylla. Vet ikke om det var noe slikt du hadde tenkt?
        never enough!

        Comment


        • #5
          Denne biltypen har ikke hattehylle til 6x9 uansett, enten er det ingenting, eller en myk duk/rollo som dekker over bagasjerommet. Så da er de pengene spart
          [URL="http://www.facebook.com/OttesenDesign"]http://www.facebook.com/OttesenDesign[/URL]

          Comment

          Working...
          X