Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tips til rimelige men greie høyttalere i Tiguan

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Tips til rimelige men greie høyttalere i Tiguan

    Har kjøpt meg en Tiguan med RNS510 (store navien) og org høyttalere. Skal ikke legge mye tid/penger ut på dette men ønsker litt bedre lyd.

    Ett alternativ jeg har lurt litt på er å kjøpe org Dynaudio høyttalerne til Tiguan dersom jeg får tak i, men usikker om de er for tungdrevne til å drives med kun innebygd forsterker (org har de seperat forsterker)

    Så dersom noen har tips til effektive, billige og OK høyttalere som passer i Tiguan uten særlig arbeid tar jeg svært gjerne imot tips! Tar også imot tips dersom noen vet om org Dynaudio høyttaler til Tiguan/Golf/Scirocco (tror det er samme kit i de bilene)

  • #2
    Det er godt utvalg i brukte Dynaudio systemer for VW på ebay.de http://www.ebay.de/sch/?_nkw=dynaudi...&_stpos=&gbr=1

    Men om de passer på original spiller/innebygget forsterker skal jeg ikke svare på. Ser iallfall at de er spesifisert til 8ohm (alt utenom diskantene), så de klarer vel ikke å dra ut så mye effekt av en spiller? De er vel også delt aktivt i den tilhørende forsterkeren?
    [URL="http://www.facebook.com/OttesenDesign"]http://www.facebook.com/OttesenDesign[/URL]

    Comment


    • #3
      Må innrømme at jeg ikke hadde tentk på at de muligens er aktivt delt, men isåfall betyr det at Dynaudio forsterkeren må være 8 kanals, kan det stemme da?

      Dette er Dynaudio settet som står i Tiguan:



      Har ikke komt så langt at jeg har sjekket selv men leste ett sted at det var 8" bass forran (6,5" bak) i Tiguan, noen som vet om det stemmer?

      Comment


      • #4
        Det ser uansett ut til at disse får tildels dårlig omtale av Tiguan-eiere som har de: http://volkswagenownersclub.com/vw/s...guan-Dynaudio?

        Du har nok rett angående bestykning, tror kanskje audio-system kan være en grei vei å gå? De har spesifikke oppgraderingssett til VW, både med 8" og diskant, og 6,5" og diskant om du vil bytte både framme og bak. Kommer med delefiltere og plugger som du plugger rett i det originale vw-stikket på høyttalerene. http://www.mamut.net/dynabel/subdet862.htm

        Gratulerer med ny bil forresten Er vel et godt steg opp i fra den jeg møtte deg i i sommer?
        [URL="http://www.facebook.com/OttesenDesign"]http://www.facebook.com/OttesenDesign[/URL]

        Comment

        Working...
        X