Announcement

Collapse
No announcement yet.

sundown audio saz-2500 vs dynabel bf7501?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • sundown audio saz-2500 vs dynabel bf7501?

    hei.hvem er best av disse forsterkerene ved 1ohm? http://sundownaudio.no/product_info....products_id=34

    http://www.mamut.net/controls/shop/s...nabel&pid=3005

    for meg virker disse veldig like,gir disse lik effekt og hvem kan låte best av disse?eller er det hipp som happ.har hørt veldg mye bra om begge merkene men er veldig usikker.

    mvh kim

  • #2
    Tror det var Hifonic som skrev et sted at de lages på samme fabrikk, uten at det nødvendigvis betyr at de er like bra. SAZ er lite brukt i Norge, men veldig populært i statene.

    Jeg ville gått for SAZen, kun av den grunn at jeg har hørt mye bra om SAZ forsterkerne. Og fordi strømforsyningen ser litt kraftigere ut.

    Men uansett hvem av dem to du går for så har du jo samme garanti/reklamasjonsrett så du er rimelig bra dekket uansett hvis det skulle skje noe.
    Mvh. Damir

    Comment


    • #3
      Tror nok ikke det er store forskjellen på disse nei... Aner ikkeno om den sundown ampen, men det er generelt lite forskjell på klasse d bassforsterkere av denne typen.

      ...Men, det er ett aspekt dere ikke har nevnt her... Leveringstid.. 7501 kan leveres på fredag, den andre er bestillingsvare iflg. nettsiden. Your choice..
      [SIZE="3"][B][FONT="Trebuchet MS"]Joakim Skovlund[/FONT][/B][/SIZE]
      [SIZE="2"][B][COLOR="DimGray"][FONT="Trebuchet MS"][/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]
      [SIZE="1"]Mobil: 943 55 200 - Epost:[EMAIL="joakim@skovlund.no"][COLOR=Blue]joakim@skovlund.no[/COLOR][/EMAIL][/SIZE]

      Comment


      • #4
        Har snoka litt oppi de forsterkerne og jeg ville gått for dynaBel pga den kan kjøpes og leveres her asap. Samt at du kan få support fra kyndige mennesker i Norge.

        Skal ikke si at de er 100% like eller ulike de forsterkerne, da det kan være forskjeller på hvilke transistorer, motstander, ringkjerner som er blitt brukt. Men kun bedømt ut ifra øyet, så vil et godt råd være å handle et "lokalt" merke.
        Mvh
        J. Holm
        www.b2audio.com
        http://facebook.com/b2audio

        Comment


        • #5
          Jeg vurderer selv saz-2500, av den grunn at disse forsterkerene er undervurdert på papiret, så hvis du har gode kabler, gjør "the big three", ordentlig batteri og ny dynamo, så skulle det ikke være noe problem å få disse til å levere mer enn det det står på de.

          Kan desverre ikke backe opp denne påstanden men...

          Comment

          Working...
          X