Announcement

Collapse
No announcement yet.

freeair bassere i 8"

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • freeair bassere i 8"

    noen som vet om subber som fungerer greit i friluft uten kasse altså? disse må være i 8" og ikke ha alt for stor monteringsdybde.

  • #2
    Fortell litt mere hva du skal bruke dem til, så blir det muligens lettere å hjelpe deg

    Ellers så kan vel disse brukes feks: http://www.judysbilstereo.no/coax/8/...zcf-8-4neo-spl
    eller egentlig de fleste 8" coax, bare fjern diskant osv, og bruk lavpassfilter

    Comment


    • #3
      Prisklasse? Ganske vesentlig...

      Var på leiting etter det samme selv, men ender opp med en annen løsning nå... det jeg fant ut var bl.a. at Image Dynamics sine har veldig godt rykte!

      Generelt skal elementer med Qts >0,5 kunne brukes på den måten, men resultatene vil variere mye uansett. Jeg har brukt elementer med Qtc lavere enn det med veldig godt resultat.

      Hvilken bil og hvordan skal det monteres?

      Comment


      • #4
        disse skal stå i sidepanel, baki en ascona b 2 dørs. først ver 2 stk b2 es8 mkII element men merket såklart at disse trengte en kasse for og fungere så noelunde.

        Comment


        • #5
          Har du bilde av monteringa? Uten å ha sett det, høres det ut som en plass det går an å lage til en kasse uten særlig problemer?

          Comment


          • #6
            er nok plass til en kasse om en prøver litt med glassfiber, men er det noe spesiell fremgangsmåte på dette, har hørt at en kan lage en grunnform av matfolie, men da må en lage en ramme eller noe sikkert.

            Comment


            • #7
              Ta av trekket, og se hva som er bak der, og hva som evt kan fjernes... Så må du finne ut hvor det ikke er tett inni der, og se på mulighetene til å tette det. Får du det tett inni der, og bruker en medfplate til å lage nytt "trekk", så burde det fungere. Du bør selvsagt dempe det du kan inni der også

              Ps, hønsenetting er fint på plasser som er litt vanskelig å komme til.... selvfølgelig med glassfiber støp også

              Comment


              • #8
                Det letteste er å tenke gjennom hvor mye du evt. kan lage med MDF først. Mulig du kun trenger å lage sidevegger og baffel, f.eks., og kan tette mellom veggene og karosseriet med dempematter. Istedenfor å støpe og alt styret det fører med seg...

                Om du hadde postet et bilde av der høyttaleren skal monteres, så hadde det kanskje gått an å komme med noen tips/tegninger.

                For oss som ikke har gamle Ascona-interiør fritt tilgjengelig i hukommelsen er det litt vanskelig å komme med innspill ellers.

                Comment

                Working...
                X